false
10
10
fade
6
1
   

Glasvezel voor Ooststellingwerf

Goed nieuws! De glasvezel campagne voor de kernen in Ooststellingwerf is weer gestart. Inwoners van Appelscha, Donkerbroek, Elsloo,
Haule, Haulerwijk, Makkinga, Nijberkoop, Oldeberkoop, Ravenswoud en Waskemeer kunnen zich vanaf nu weer aanmelden.
De aanmelding loopt hiervoor tot 12 mei 2021.

    Glasvezel in Ooststellingwerf is dichterbij dan ooit!

Wat ons betreft binnenkort ook in de kernen Appelscha, Ravenswoud, Haulerwijk, Waskemeer, Haule, Donkerbroek: supersnel internet! We hebben deze 6 kernen in 3 sectoren verdeeld. Als voldoende inwoners per sector ‘ja’ zegt tegen de aanleg van een glasvezelnetwerk en vóór 12 mei 2021 een abonnement afsluit bij één van de telecomaanbieders komt er glasvezel. De kernen Makkinga, Elsloo Nijeberkoop en Oldeberkoop hebben de benodigde aanmeldingen al binnen en daar begint deze zomer de aanleg.

 

    Sectoren Ooststellingwerf

Tijdens de glasvezelcampagne van vorig voorjaar zagen we in een aantal kernen een mooie groei in aanmeldingen. We hebben zelfs al in een aantal dorpskernen genoeg aanmeldingen om te kunnen beginnen met de aanleg van het glasvezelnetwerk. Daarom hebben we besloten om Ooststellingwerf op te delen in sectoren, zoals ook te zien op de kaart. Door deze verdeling zal het per sector sneller haalbaar zijn om de benodigde aanmeldingen te halen. We hebben in de dorpskernen Makkinga, Elsloo, Oldeberkoop en Nijeberkoop al voldoende aanmeldingen en zullen we gaan starten met de aanleg. We zullen de benodigde aantallen per sector wekelijks updaten op deze site!

   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

   

    De dienstaanbieders

Wij leggen een open glasvezelnetwerk aan. Dat betekent dat verschillende dienstaanbieders hun diensten kunnen aanbieden via het glasvezelnetwerk. Je kunt nu kiezen uit de 4 onderstaande dienstaanbieders. Zij hebben verschillende pakketten die passen bij iedere situatie. Volop keuze dus en gegarandeerd dat je een pakket vindt dat aansluit op jouw persoonlijke wensen. Klik voor meer informatie of aanmelden op het logo.

 

 

 

 

   Advies

Heb je hulp nodig bij je keuze voor een glasvezelabonnement of wil je graag persoonlijk advies? Of wil je weten wat een glasvezelaansluiting betekent voor jouw binnenhuisinstallatie, zoals bekabeling en apparatuur? Kom dan bij ons langs in de winkel en we helpen u graag verder.

    Veelgestelde vragen

https://www.experiencecomputers.nl/faq-glasvezel