false
10
10
fade
6
1
   

Glasvezel voor Ooststellingwerf

Goed nieuws! De glasvezelcampagne voor de kernen in Ooststellingwerf is gestart. Inwoners van Appelscha, Donkerbroek, Elsloo,
Haule, Haulerwijk, Makkinga, Nijberkoop, Oldeberkoop, Ravenswoud en Waskemeer kunnen zich vanaf nu aanmelden.
Heeft op woensdag 6 mei 35% van de bewoners zich aangemeld? Dan komt er glasvezel!

De coöperatie DFMopGlas maakt zich al jaren hard voor de aanleg van glasvezel in Friesland. Het doel van de coöperatie is om ervoor te zorgen dat álle inwoners van de dorpskernen en het buitengebied worden voorzien van glasvezel; met elkaar en voor elkaar. Vanuit die coöperatieve gedachte is DFMopGlas in 2019 een samenwerking gestart met Glasvezel buitenaf. Door samen op te trekken is het mogelijk om alle bewoners, die op dit moment nog niet in aanmerking komen voor glasvezel, een gunstig glasvezelaanbod te doen. Na gezamenlijke campagnes in De Fryske Marren, Súdwest Fryslân en een deel van Noardwest Fryslân starten we nu met een campagne in Ooststellingwerf. Zo hebben niet alleen de inwoners van het buitengebied, maar ook de inwoners van de kernen binnenkort de mogelijkheid om gebruik te maken van de supersnelle verbinding.

 

    Aanbod

Om te kunnen profiteren van de voordelen van glasvezel, sluit je een abonnement af bij een dienstaanbieder voor internet, televisie en/of telefonie. Naast dit abonnement betaal je een eenmalige bijdrage van €250,- aan de coöperatie voor het gebruik van het glasvezelnetwerk en de glasvezelaansluiting (deze betaal je als de aansluiting is gerealiseerd).

Bij het afsluiten van een abonnement word je automatisch lid van de coöperatie DFMopGlas U.A.  Dit lidmaatschap bedraagt € 10,- per jaar.

 

    De dienstaanbieders

Wij leggen een open glasvezelnetwerk aan. Dat betekent dat verschillende dienstaanbieders hun diensten kunnen aanbieden via het glasvezelnetwerk. Je kunt nu kiezen uit de vijf onderstaande dienstaanbieders. Zij hebben verschillende pakketten die passen bij iedere situatie. Volop keuze dus en gegarandeerd dat je een pakket vindt dat aansluit op jouw persoonlijke wensen. Klik voor meer informatie of aanmelden op het logo.

 

 

 

 

   Advies

 

Heb je hulp nodig bij je keuze voor een glasvezelabonnement of wil je graag persoonlijk advies? Of wil je weten wat een glasvezelaansluiting betekent voor jouw binnenhuisinstallatie, zoals bekabeling en apparatuur? Kom dan bij ons langs in de winkel en we helpen u graag verder.